L'amour
= ljubav

Možda vas naziv “L’amour” već podsjeća na nešto vezano uz vjenčanje, ali iz toga imena stoje iskusni profesionalci za vjenčanja i zabave. Kroz godine rada, ovi su dečki svrstali L’amour među najtraženije bandove za vjenčanja u HR.

let's get the party started!

Zašto baš l'amour?

Iako je iz nas 25 godina rada, često nas znaju upitati sviramo li svadbe? …. Pa naravno da sviramo i baš iz tog razloga odlučili smo Vam približiti način na koji mi to radimo i olakšati Vam odluku, da baš L’AMOUR band bude taj koji će uljepšati najvažniji dan u Vašem životu.

Kao što smo već naveli, iza nas je dvadeset-trogodišnje iskustvo sviranja po raznim pubovima, klubovima, privatnim zabavama, eventima za razne domaće i strane korporacije i firme, turističkim eventima, dočecima Nove godine te naravno vjenčanjima
Ono što je kod nas uvijek prisutno  je uživanje u svirci i profesionalan pristup poslu, bez obzira o tipu zabave. Uvijek dajemo sve od sebe, publika to prepoznaje i vjerujemo da zato toliko trajemo.

0
godina iskustva
0 %
energy
0 +
odsviranih vjenčanja

Naš styling je ono po čemu smo prepoznatljivi. Na svim priredbama, a posebice na vjenčanjima trudimo se izgledati primjereno i moderno, kako bi se istaknuo značaj samog čina vjenčanja.

Oprema koju posjedujemo(razglas, binska oprema, dim mašina, bubble mašina, scenski efekti) je profesionalna te garantira da će nastup zvučati i izgledati vrhunski.

Ono što je bitno na vjenčanju, osim same svirke, je i animacija i vođenje svečanosti. Opustite se; Mi vodimo Vaše vjenčanje od trenutka kada uđete u salu do samog kraja. Na Vama je samo da se dobro zabavite!

Repertoar je raznolik i prilagođen svim generacijama. Trudimo se uvijek biti u trendu i pratiti sve domaće i svjetske hitove, pritom ne zaboravljajući na “dobre stare stvari” , a sve u cilju kako bi Vaše vjenčanje na kraju postalo jedan nezaboravan tulum koga će se svi rado sjećati.

Naš cilj je napraviti sve kako bi dan Vašeg vjenčanja bio Vaš najsretniji dan, pa smo stoga uvijek otvoreni za dogovor oko svih detalja u vezi svečanosti.

Imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte!

RASVJETA prostora
Želite li da Vaše vjenčanje izgleda još glamuroznije? Od sada za vas nudimo i kompletan light program za osvjetljenje vaših zabava,eventa i naravno, vjenčanja. Izabrerite jedan od paketa koji nudimo i zajedno učinimo Vaše vjenčanje spektakularnim!!
 • 12-18 LED rasvjetnih tijela
 • LED za rasvjetu stola mladenaca
 • Cijela sala je u jednoj boji, koju izabiru mladenci.
 • 12-18 LED rasvjetnih tijela
 • LED za rasvjetu stola mladenaca
 • Dim i balončići
 • 12-18 LED rasvjetnih tijela
 • LED za rasvjetu stola mladenaca
 • Dim i balončići
 • Alu konstrukcija sa moving headovima i disco kuglom

Cijelu večer je u paketu uračunat tehničar koji upravlja rasvjetom.(rasvjeta mijenja boje)

 • 12-18 LED rasvjetnih tijela
 • LED za rasvjetu stola mladenaca
 • Dim i balončići
 • Alu konstrukcija sa moving headovima i disco kuglom
 • Top za praćenje mladenaca

FAQ

Najčešće postavljana pitanja i odgovori

Vrlo jednostavno! Izaberite datum i kontaktirajte nas preko telefona, e-maila ili web stranice. Ukoliko smo slobodni, Vi ste dobili savršeni band za Vaše vjenčanje!

Uobičajeno je da se bandu uplati 200€, kako bi se termin smatrao rezerviranim

Naš program počinje od trenutka kada se uđe u salu, pa do cca 05.00 ujutro (ili sukladno dogovoru), s uključenim stankama za jelo i piće.

Naravno. Nastupamo po cijeloj Hrvatskoj a nerijetko i izvan njenih granica. Kada je riječ o mjestu nastupanja, nemamo limita.

Na konačnu cijenu utječu troškovi transporta, te ostali prateći troškovi koji se definiraju dogovorno. 

 Pa naravno! Nema nikakvih problema! Važno je da se na vrijeme dogovorimo i vrlo ćemo rado uvježbati pjesmu samo za vas. Ukoliko je vaša želja da se pjesma pusti sa cd-a, i to ćemo napraviti… Sve po vašim željama! 

 Ostatak honorara se plaća po završetku nastupa ili sukladno dogovoru.

Naravno. Glazba je cijelo vrijeme prisutna. Trudimo se i tu glazbu prilagoditi situaciji, ali ako imate svoj cd ili neki drugi medij, vrlo rado ćemo ga pustiti

Svakako! Nama je najdraže kada nas se posluša uživo. Potrebno je samo uskladiti vrijeme.